Legfrissebb önkéntes lehetőségek

Budapest, szerda, 2019, április 10 - kedd, 2019, december 31
Az intézményben ideiglenesen tartózkodó tinédzser korosztály lelki támogatása, beszélgetés, programok szervezése, iskolai teendőkben való segítség.
Budapest, szombat, 2019, április 6 - kedd, 2019, december 31
Ha úgy érzed, hogy van benned valami plussz, amivel könnyen kapcsolódsz gyerekekhez, fiatalokhoz, esetleg szereted a pszichológiát vagy a pedagógiát és szívesen kipróbálnád magad hátrányos helyzetű fiataloknak szervezett programjainkon, szeretettel várunk.
Budapest, szombat, 2019, április 6 - kedd, 2019, december 31
Téged várunk a csapatunkba, ha: - fontosnak tartod a hátrányos helyzetű gyerekek segítését - szeretsz csapatban dolgozni - vannak saját ötleteid és feltalálod magadat önálló munkavégzés során is Feladatok: - Az alapítvány önkéntes szakembereinek (tréner, coach, webfejlesztő, marketinges, értékesítő) adminisztrációs támogatása. - Az alapítvány elnökének asszisztenciája
Budapest, szombat, 2019, április 6 - kedd, 2019, december 31
Téged várunk a csapatunkba, ha: - fontosnak tartod a hátrányos helyzetű gyerekek segítését - jól kommunikálsz - vannak saját ötleteid és feltalálod magadat önálló munkavégzés során is Feladatok: - részvétel az alapítvány adományszervező stratégiájának megtervezésében - adománygyűjtő projektjeink megszervezése és irányítása - adományszervezési feladatok megvalósítása - potenciális egyéni és vállalati támogatók felkutatása, velük kapcsolat kiépítése
Budapest, péntek, 2019, március 29 - csütörtök, 2020, április 2
A Fővárosi Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat irattárába keresünk önkénteseket adatrögzítésre, adatkeresésre, adatellenőrzésre, iratrendezésre.
Komárom-Esztergom megye, hétfő, 2019, április 1
A GazMag online magazin szerkesztőségének adminisztrációs, irodai feladatainak ellátására keresünk önkéntes titkárságvezetőt. Fő feladatok e-mailek olvasása és írása, honlapok figyelése, papírmunka végzése. A magazin elsődleges célközönsége a 18 és 40 év közötti korosztály, a munkatársak is ebbe a korosztályba tartoznak, így a jelentkezés során is előnyt élveznek azok, akik ebbe a korcsoportba esnek. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal és a pozíció megjelölésével lehet, a szerkesztoseg@gazmag.hu e-mail címre küldve.
Várjuk segítségedet az előadások, programok lebonyolításában (nézők tájékoztatása, ruhatározás, jegyszedés, beengedés koordinálása, nézőtéri felügyelet), vagy csatlakozz fesztiváljaink egyikének szervező stábjához. Ezen kívül szívesen látunk, ha blogot írnál, fotóznál, gyermekprogramjainkhoz kapcsolódó kézműves foglalkozásaink körül vagy külső helyszínű rendezvényeinken segítenél.
Budapest, szombat, 2019, március 2 - szerda, 2099, március 11
Ha az önkéntesség érdekel és szívesen lennél a JÖN önkéntes csapat tagja, akkor az általunk jelenleg végzett és a jövőben végezni kívánt tevékenységekben vehetsz részt az alapítvány működtetéséhez: -BLOGGER / ROVATVEZETŐ: Szakmai háttéranyag írása, rovatok vezetése vagy nagyvilágból kapott hírek feldolgozása. -RENDEZVÉNYSZERVEZŐ: Rendezvényszervező önkénteseket keresünk rendezvényeink lebonyolítására. -KÖZÖSSÉGI MÉDIA: Közösségi média kampányfelelőst keresünk. Akár kommentjeiddel, megosztásaiddal is segítheted munkánk. -ÜGYKEZELŐ/ADMINISZTRÁTOR: A beérkező bejelentések ellenőrzésében, adminisztrálásában és továbbításában van szükségünk segítségre. -WEB ÉS ÁLTALÁNOS PROGRAMOZÓ /GRAFIKUS: Az oldalaink és az applikációnk fejlesztéséhez programozókat és grafikusokat keresünk. -FORDÍTÓ / TOLMÁCS - Ha kened-vágod az idegen nyelveket, akkor téged keresünk. Külföldi szervezetekkel szeretnénk felvenni a kapcsolatot, idegennyelvű cikkeket szeretnénk magyarosítani.
Budapest, csütörtök, 2019, február 7 - hétfő, 2019, március 4
Az Önkéntes Központ Alapítvány az angol nyelvet magas szinten használó olyan önkéntest keres, aki vállalná az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatójának angolra fordítását. A szöveg jogi kifejezéseket tartalmaz és 12 oldalas. A munka otthonról végezhető. Határidő: február vége-március eleje
Pest megye, péntek, 2019, március 1 - vasárnap, 2019, június 30
Iskolai Közösségi Szolgálatos programunkban az önkéntesek heti egy alkalommal kreatív fejlesztő foglalkozást tartanak Bagon vagy Dányban a cigánytelepen élő gyerekeknek. Felnőtt csoportvezetőket és középiskolás, az Iskolai Közösségi Szolgálatukat teljesítő önkénteseket is keresünk. A foglalkozásokat különböző témák mentén tartjuk, így ha az alábbiak közül értesz valamihez, vagy szívesen foglalkozol vele, annak különösen örülünk! foci saját testsúlyos edzés rajz, festés agyagozás zenei programok (dobolás, gitár, kanalazás, ének stb) zöld program (kertészkedés – újrahasznosítás – túrázás) főzés filmklub társas- és kártyajátékok ovis mesecsoport (mesepszichológia) barbizás (játékpszichológia) küzdősportok tánc (néptánc, vagy akár egyéb táncfajták) kertészkedés, kirándulás barkácsolás Részletek és jelentkezés: www.bagazs.org/onkentesseg