Legfrissebb önkéntes lehetőségek

Pest megye, szerda, 2020, november 4 - hétfő, 2020, november 16
A Képes Alapítvány olyan önkénteseket keres, akik segíteni tudnak különböző workshopjaink, tréningjeink, programjaink hírének terjesztésében, résztvevők toborzásában. A toborzásban résztvevő önkéntesek - előzetes egyeztetés alapján, igény esetén, a létszámra vonatkozó limitek figyelembevételével - maguk is részt vehetnek a programokon. 2020. november 4-től november 16-ig a következő programunk hirdetéséhez várunk segítséget: KAPCSOLATOK, INTIMITÁS, SZEXUALITÁS - INGYENES ONLINE WORKSHOP IFJÚSÁGI SEGÍTŐKNEK. A jelentkezéseket folyamatosan várjuk.
Budapest, csütörtök, 2020, október 29 - péntek, 2021, december 31
Utánpótlás sportolók számára facebook csoport működtetése. Cikkek írása, motiválás, támogatás. A sportoló gyerekekkel beszélgetés a problémáikról.
Budapest, csütörtök, 2020, október 29 - péntek, 2021, december 31
Az alapítvány TámaszTér Ch@tpont felületén keresztül a problémával küzdő kamaszok lelki támogatása azaz csetelés feladat.
Budapest, csütörtök, 2020, július 9 - hétfő, 2020, augusztus 31
A VIII. kerületben elindult a kötelező ebösszeírás folyamata, amelyet a Közösségi Részvételi Iroda kiegészített egy kutyás igényfelméréssel. A kerület kutyafuttatóira új információs táblák és futietikett került ki. Az augusztus 31-ig tartó folyamat utcai kérdezéssel folytatódik, amely során az önkéntesek feladata az lesz, hogy a kerületi kutyafuttatók közelében információkkal lássák el az érintetteket a kötelező ebösszeírásról, a helyszínen kitöltessék velük az igényfelmérő kérdőívet, illetve tájékoztassák az online kitöltés lehetőségéről is. Az önkéntesség feltétele egy félórás képzésen való részvétel. Az önkéntességre a VIII. kerületi kutyafuttatók közelében, a délutáni/koraesti órákban kerül sor, és kb. napi 1 óra elfoglaltságot jelent.
Budapest, vasárnap, 2020, június 21 - hétfő, 2020, szeptember 21
Eddig nem volt megoldás egy új szenvedélybetegség: a pornó- és maszturbációfüggőség esetén. Most viszont megjelent erről a könyvem! Egyedül azonban nem tudom minden rászorulóhoz eljuttatni. Könyvreklámozáshoz, értékesítéshez keresek ötletes, lelkes, akár médiakapcsolatokkal rendelkező segítséget. Minden platform érdekel, offline, online is. Offline: orvosok, főleg urológusok (mert az impotencia oka sok esetben a pornófüggőség), iskolaigazgatók, tanárok, kamaszok szülei (mert ez a függőség 10-11 évesen kezdődik) Íme, a könyv: https://legyenjobbaszex.hu/konyv/ Riport: https://www.youtube.com/watch?v=eNEhXYoXQNk&t=49s
Budapest, szombat, 2020, június 20 - vasárnap, 2020, augusztus 16
A Befogadó Lakásotthonban élő gyermekek részére szabadidős, készségfejlesztő foglalkozások, csapatépítő programok szervezésére segítő személyét keressük. A gyermekotthonban 10 - 12 gyermek él, hétvégi napokon örömmel vennénk, ha önkéntes segítséggel növelhetnénk humán erőforrás kapacitásunkat. Iskolai közösségi szolgálat teljesítésére is kitűnő lehetőség.
Budapest, hétfő, 2020, június 22 - szombat, 2023, június 24
Nappali melegedőnkbe keresünk a reggelik elkészítésben segítséget. Kb 100 fő számára adott alapanyagokból szendvicsek készítése, kávéfőzés, tea készítés, esetleg a reggeli kiosztásában való segítség. Hétköznap 7:00-től kb. 8:00-ig. Helyszín: 1068 Budapest Király u. 98/a (Izabella u. felől). Az önkéntesség előtt mindenképp keressék a koordinátort egyeztetés céljából! További információ: www.csakegyet.hu
Pest megye, szombat, 2020, június 27 - hétfő, 2020, augusztus 31
A programban romatelepeken élő nagycsoportos, elsős és másodikos tanulóknak nyújtunk egyénre szabott fejlesztő alkalmakat otthonaikban. A foglalkozáson gyakran nemcsak ők, hanem a család (testvérek, szülők) is részt vesznek, így a közös játék is nagy szerepet kap. Otthoni fejlesztő önkéntesként az lesz a feladatod, hogy heti egy alkalommal, Bagon vagy Dányban egyéni készség- és képességfejlesztő alkalmakat tarts a gyermek igényeinek, fejlődésének megfelelően. Ez a heti egy alkalom lehet egy hétköznap délután, vagy akár hétvégén is. Az önkéntesség (utazással együtt) heti kb. 4 órát vesz igénybe, plusz kéthetente egy-egy esetmegbeszélő alkalmat Budapesten. Az önkéntesképzés időpontja: június 27-28. Részletek és jelentkezés: www.bagazs.org/onkentesseg
Budapest, kedd, 2020, március 10 - hétfő, 2020, augusztus 31
A Fővárosi Gyermekvédelmi Központ Nyilvántartási Szolgálatánál a gyermekvédelmi szakellátás hatálya alatt nevelkedő gyermekek - és már nagykorúak iratanyagának archiválása, digitalizálás és rendszerező tevékenység.
Budapest, péntek, 2020, február 14
Nappali melegedőnkbe jó hangulatú csapatunkba keresünk talpraesett empatikus önkéntest reggeli szendvicsek készítésére és kiosztására, nehéz körülmények között élő (hajléktalan) emberek részére. Hétfő, kedd, csütörtök: 7:00-9:00. Pénteken az ebédosztáshoz keresünk segígtéget. (kb. 11:30-13:30) További infó: www.csakegyet.hu