Legfrissebb önkéntes lehetőségek

Budapest, kedd, 2019, január 15
A Hintalovon csapata ÖNKÉNTES kommunikációs szakembert keres! A feladatunk sok, az emberünk kevés, a tét nagy. Segítséget keresünk! Mi vagyunk a legnagyobb és legelismertebb hazai gyerekjogi szervezet, közel 100 emberrel dolgozunk együtt, közülük 90 önkéntessel, olyan nemzetközi és hazai környezetben is egyedülálló projekteken dolgozhatsz velünk, mint az ENSZ gyerekjogi felmérése, vagy a YELON szexedukációs programja. Akit keresünk: Mindent magunk csinálunk, a sajtóanyagoktól kezdve a kisfilmeken át egészen a kreatívokig. Ha tetszik, az jó hír, ha tudsz jobbat csinálni, az még jobb. Lehetsz otthonról dolgozó kismama, lehetsz pályakezdő, lehet, hogy évtizedes tapasztalatod van, ami tuti, hogy - fontos számodra, hogy az, amit csinálsz jó ügy legyen - őszintén hiszel az általunk képviselt célokban, tudsz azonosulni velünk - képben vagy az online trendekkel, eszközökkel - szeretsz és tudsz is önállóan dolgozni - ismered és professzionálisan tudod használni a közösségi média platformokat - szerkesztettél már hírlevelet, weboldalt, - Nem szitokszó számodra a Canva, mailchimp, google analitics/ adwords (vagy nem félsz ezeket gyorsan megtanulni ) - előny, ha van egy kis webshop ismereted (shoprenter) Jó, de mit fogok konkrétan csinálni? - ha bejövünk egymásnak, akkor közösen kitaláljuk, hogy tengernyi feladatból mi lenne számodra a legideálisabb - A munkavégzés ideje és helye rugalmas, de fontos, hogy legalább heti 5-10 órában – akár home officeban – számíthassunk rád. Heti 1x jó lenne, ha az irodába is be tudnál jönni.
Csongrád megye, péntek, 2019, január 11
A lovas versenysorozat versenyei előtt és után adódó adminisztratív teendőkbe való besegítés. Például: versenyeredmények összesítése versenyre jelentkezettek nevezéseinek összesítése az év végi bajnoki pontok kiszámolása ...stb.
Pest megye, szombat, 2019, május 11 - vasárnap, 2019, május 12
Lovas versenyen adódó feladatok ellátása mint például: Pályaépítés A helyszín tisztaságának felügyelete A nézők, parkolni kívánók tájékoztatása, irányítása Írnok bíró mellett
Pest megye, szombat, 2019, május 11 - vasárnap, 2019, május 12
Lovas versenyen adódó feladatok ellátása mint például: Pályaépítés A helyszín tisztaságának felügyelete A nézők, parkolni kívánók tájékoztatása, irányítása Írnok bíró mellett
Csongrád megye, péntek, 2019, január 11
lovak ellátása (etetése, ápolása, legelőre kivezetése) lovak bokszának, karámjainak, egyéb kiszolgáló egységek takarítása az istálló körüli környezet védelme, takarítása (szemétszedés,ősszel lombszedés, fűnyírás, ...stb.)
Békés megye, csütörtök, 2019, január 3 - szombat, 2019, január 12
Alkalmanként az adományok összegyűjtése elszállítása.
Békés megye, csütörtök, 2019, január 3 - szombat, 2019, január 12
Levelek kezelése, kiadványok, felhívások szerkesztése.
Budapest, kedd, 2018, december 11 - csütörtök, 2018, december 20
Intézményünk női hajléktalan szálló. Szívesen fogadjuk, kozmetikusok, fodrászok segítségét,akik szépülni vágyó lakóinkank segítenének.
Budapest, kedd, 2019, január 1 - kedd, 2019, december 31
Kedves Érdeklődő! A hirdetésben keresett Önkéntes feladata: Egy társadalmi kommunikációval foglalkozó civil szervezet saját filmportfóliójának a kezelése és menedzselése nemzetközi filmfesztiválokon és szemléken a Filmfreeway oldal segítségével. Egy főt keresünk és hosszabb távra, lehetőség szerint minimum 1 évre de egy 3 hónapos kölcsönös próbaidőszakot biztosítunk. Amennyiben a munka felkeltette az érdeklődésedet akkor a szervezetről és a munkakörről bővebb felvilágosítást e-mailben és telefonon keresztül tudunk részedre nyújtani. E-mail: eszakitampont@gmail.com Tel: +3670-365-7245 Ha tetszik a felajánlott lehetőség, úgy e-mailben várjuk a rövid 5-10 soros motivációs levéllel kiegészített jelentkezésedet. Köszönjük!
Budapest, hétfő, 2018, december 3 - hétfő, 2019, szeptember 30
Az Útilapu legrégebbi tevékenysége a nemzetközi SCI helyi tagszervezeteként külföldről érkező önkéntesek részvételével megvalósuló helyi táborok szervezése. A táborok jellemzően 2-3 hetesek, a nyári időszakban, 10-12 önkéntes részvételével zajlanak. Minden tábor valójában egy-egy helyben megvalósított önkéntes projekt. Az elvégzett munka az élményszerzés mellett nagyban hozzájárul a helyi közösség és környezet fejlesztéséhez és olyan értékek megerősítését célozza, amelyekben szervezetként hiszünk: az önkéntességet, erőszakmentességet, az emberi jogokat, szolidaritást, környezettudatosságot, befogadást, felelősségteremtést és együttműködést. A táborszervező csapattal mindig jókedvű, rendszeres összejövetelek keretében beszéljük meg, hogy ki melyik tábor szervezésében segít, tartjuk a kapcsolatot a vidéki partnerekkel (akár le is mehetünk egy terepszemlére), ellenőrizzük, hogy megvannak-e a táborhoz szükséges körülmények, stb. Ha valaki szeretné, akár vezetheti is a tábort, és részese lehet egy fantasztikus nemzetközi élménynek, anélkül, hogy messzebbre utazna. (sőt, ha szeretnél tagdíjmentesen mehetsz külföldi táborba!) Látogass el honlapunkra: http://utilapu.hu/onkenteseket-keres-a-taborszervezo-munkacsoportunk/ Jelentkezéseteket önéletrajzzal és rövid motivációs levéllel az taborvezeto.scihun@gmail.com címen várjuk.

Önkéntes program beszámolók

E-on önkéntesek Berhidán

2015. Június 02-án az E-on munkatársai a Berhidán lévő Süni ovit újították fel.

Sok munka, szorgalom, kitartás...

Szeretnék néhány fo ntos dolgot elmondani magamról és a társadalmi munkákról, amit saját magam hoztam létre, kb. 2013. őszén.

Kiteljesítő önkéntesség

Gyakornokságom során rengeteg kreatív feladatot végezhettem a projectek kapcsán.

Lendület a karrieremben

Negyedéves pszichológus hallgatóként azért kerestem gyakorlati helyet, hogy az egyetemi elméleti oktatás mellett gyakorlati tapasztalatokat szerezhessek.

hét. ked. sze. csü. pén. szo. vas.
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

Önkéntes külső menü